Create your online business with the latest design trends
Uz Suzanu Trninić

ZAJEDNO DO BOLJIH REZULTATA

Mesto na kojem ćete u tromesečnoj praksi savladati sve veštine potrebne za rad u medijima. Imamo programe za različite uzraste i interesovanja – od rada u tradicionalnim medijima, preko online platformi i Ju tjuba.

Napravili smo REDAKCIJU – onako kako ona zaista izgleda. U njoj će urednica biti Suzana Trninić, a svi polaznici – novinari. Proći ćete najkvalitetniju praksu za sve vrste medija – od agencijskog novinarstva, preko radija, televizije i medijskih portala. Videćete sve prednosti, ali i mane novinarskog posla, i biti potpuno pripremljeni za posao novinara u budućnosti.
Ukoliko već studirate novinarstvo, REDAKCIJA će biti mesto na kojem ćete savladati neophodnu praksu koja će vas pripremiti za rad u svim vrstama medija – od tradicionalnih do online.  REDAKCIJA će biti mesto na kojem ćete moći da osetite kako izgleda ulazak u pravu redakciju, ko su ljudi sa kojima ćete raditi, kome se kada obraćate, šta od koga možete da očekujete, kako se odlazi na dogadjaje s pripremom, kako se pripremiti, šta može da vas očekuje na dogadjajima – imaćete priču od početka do kraja i učestvovaćete u njenoj pripremi.
REDAKCIJA će vam pružiti neophodnu praksu sa kojom se ne susrećete u obimnom teorijskom obrazovanju tokom formalnih studija novinarstva.

Ukoliko imate želju da budete novinar, nezavisno od toga koliko sada imate godina ili čime se bavite – dobrodošli ste u REDAKCIJU. Radićemo zajedno na sticanju vaših znanja i iskustva za nove izazove u oblasti medija.

Prijavite se!

Pišite nam na redakcija@balkantubespace.rs za više informacija.